Fekra

image description

Security update for Windows 10 version (KB) – Microsoft Support.Item Preview

Looking for:

Windows 10 pro 1809 download – windows 10 pro 1809 download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun ohjelma on ladattu downloax asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows n asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen. Varmistaaksesi koneen sammumisen valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike ja valitse Sammuta.

Jos latasit Windows n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi? Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu.

Tallenna ja sulje mahdollisesti avoinna olevat sovellukset ja tiedostot. Kun olet valmis, valitse Asenna. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon нажмите чтобы перейти asentaa Windows 10 pro 1809 download – windows 10 pro 1809 download n: tai bittinen suoritin. Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio.

Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita. Valitse Asenna Windows. Aloita Windows n asentaminen downlooad setup. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista.

Downolad seuraavista vaihtoehdoista. Kiitos arvokkaasta palautteestasi.

 
 

 

Windows 10 pro 1809 download – windows 10 pro 1809 download

 

An elevation of privilege vulnerability exists in Windows 10, version when the system is installed from physical media USB, DVD, and so on by having the keep nothing option selected. To learn more about the vulnerability, see CVE This update is available through Windows Update. When you turn on automatic updating, this update will be downloaded and installed automatically if it is applicable to your computer. To get the stand-alone package for this update, go to the Microsoft Update Catalog website.

If you install a language pack after you install this update, you must reinstall this update. Therefore, we recommend that you install any language packs that you need before you install this update. For more information, see Add language packs to Windows. Help for installing updates: Protect yourself online Help for protecting your Windows-based computer from viruses and malware: Microsoft Secure Local support according to your country: International Support.

Sign in with Microsoft. You’re signed in. You have multiple accounts. Windows 10, version , all editions More Need more help? Expand your skills. Get new features first. Was this information helpful? This item does not appear to have any files that can be experienced on Archive. Please download files in this item to interact with them on your computer. Show all files.

Uploaded by ryan on November 4, Search icon An illustration of a magnifying glass. User icon An illustration of a person’s head and chest. Sign up Log in. Web icon An illustration of a computer application window Wayback Machine Texts icon An illustration of an open book.

Books Video icon An illustration of two cells of a film strip. Video Audio icon An illustration of an audio speaker. Audio Software icon An illustration of a 3. Software Images icon An illustration of two photographs. Images Donate icon An illustration of a heart shape Donate Ellipses icon An illustration of text ellipses. Metropolitan Museum Cleveland Museum of Art.

 
 

  • SHARE
  • TWEET
  • PIN